3 <sup>de</sup> editie

16 September 2018

Autoloze zondag

Brussels
3 <sup>de</sup> editie

16 September 2018

Autoloze zondag

brouwerij

Brussels

brouwerij

PROOST OP DE TRAPPERS!

Lindemans lambic tour 3eme édition

LindemansLambic tour3 de editie

Wat zou je ervan denken je wagen eens een dag lang thuis te laten en de frisse buitenlucht in te trappen op je tweewieler? Voor deze derde editie van de LAMBIC TOUR nodigt Lindemans je uit om de Brusselse Art Nouveau te verkennen en langs de groene wegen van de Zennevallei de geschiedenis achterna te fietsen van onze beroemde Lambic, de basis van al onze bieren.

Ben jij er klaar voor? Schrijf je nu gratis in en spring op 16 september op je mooiste fiets: plooifiets, elektrisch, tandem … Laat je leiden door een magische bries vol wilde gist. En herontdek bij aankomst de onvergelijkbare en heerlijke smaak van onze Lambic-bieren als beloning. Proost!

VAN BRUSSEL NAAR DE ZENNEVALLEI, OF OMGEKEERD!

ONGEVEER 38 KM IN DE BUITENLUCHT

Van hartje Brussel tot de Lindemansbrouwerij, of van de Lindemansbrouwerij tot hartje Brussel … Kies zelf in welke richting je het parcours wil afleggen dat Lindemans met smaak voor jou heeft samengesteld.

Welk traject je ook kiest, vergeet je kuiten vooraf niet op te warmen en je keel achteraf af te koelen met een lekker Lambic-biertje van Lindemans dat je bij aankomst wordt aangeboden. Onze meesterbrouwers zullen je er volgens de regels van de kunst verwelkomen om je dorst te lessen en de geheimen van de unieke Lambic van Lindemans met jou te delen.

Parcours

  • Brouwerij, vertrek en inschrijvingen mogelijk vanaf 9u
  • Koningsplein, vertrek en inschrijvingen mogelijk vanaf 9u
  • Verschillende Art Nouveau stops
  • Laatste inschrijving om 15u.
  • 38km route